Ondernemersdiner

Op woensdag 5 juni vindt het Ondernemersdiner plaats. Ondernemers en organisaties in Pijlsweerd-Oudenoord zijn van harte welkom om met elkaar en met ons – het kernteam Pijlsweerd-Oudenoord – kennis te maken.

Wie ga ik ontmoeten?

Pijlsweerd-Oudenoord is een zeer divers gebied, met veel onderwijs, retail, horeca, cultuur, creatief ondernemerschap, commercieel vastgoed en sport. We nodigen alle vastgoedeigenaren, individuele ondernemers en organisaties in het gebied uit voor het ondernemersdiner.

Wat gaan we doen?

We starten met een bondig inhoudelijk programma in het auditorium van HKU. Allereerst vertelt Kyra Kasel (fondsmanager van het OfU) over de mogelijkheden die het Ondernemersfonds het gebied kan bieden middels financiering van projecten. Mir Wermuth (directeur HKU Media) en Dolf L’Ortye (directeur Summiteers) stellen zich voor als het kernteam van Pijlsweerd-Oudenoord Springplank van de stad. Zij presenteren de plannen voor het komende jaar. We sluiten het inhoudelijke programma af met een diner in het prachtige atrium van de HKU.

What’s in it for me?

Uiteraard een hele leuke avond! Je ontmoet medeondernemers uit de omgeving. Samen gaan we in gesprek wat het gebied een aantrekkelijke omgeving maakt voor jou, je klanten en/of bezoekers. Bijvoorbeeld op het gebied van vergroening, gezelligheid, mobiliteit, veiligheid en creativiteit. Er is tijdens de avond uiteraard ook gelegenheid om ideeën op te werpen die Pijlsweerd-Oudenoord nog aantrekkelijker zouden kunnen maken.

Mogen wij je ontvangen?

Om jezelf en collega’s aan te melden vul je het registratieformulier in. Je kunt ook mailen naar info@springplankvandestad.nl. Wil je een collega meenemen? Vul op het registratieformulier zijn of haar gegevens in en jouw introducé ontvangt dan ook de laatste informatiemail een week voor ons evenement. Bij het aanmelden kun je dieetwensen doorgeven.

Springplank van de stad is tot stand gekomen met financiële ondersteuning van het Ondernemersfonds Utrecht
Logo ondernemersfonds Utrecht